Dammbindning

Gör ditt betonggolv dammfritt och lättskött

Betongförstärkning

Ett obehandlat betonggolv är svårt att hålla rent från bl. a betongdamm som frigörs när golvet slits. Gör ditt betonggolv dammfritt och lättskött med dammbindning.

Vi tillhandahåller en metod för dammbindning av betonggolv. Metoden innebär en kemisk reaktion vid vilken de mjuka och icke motståndskraftiga kalkpartiklarna i betongen omvandlas till mycket hårda. Dessa nya föreningar ökar hårdhet, tätheten och därmed slitstyrka.

Betongsystemet från AWAB är ett komplett produktprogram och en metod för enkelt och kostnadseffektivt underhåll av betonggolv efter grundbehandlingen får du en slitstark och lättskött yta som tack vare den enkla dagliga rengöringen.

Håller sig snygg och dammfri under lång tid.

Betongförstärkaren impregnerar och stärker betongen upp till 5 gånger. Ger en slittålig och kemikalieressistent ytbehandling kan med fördel kombineras med stengrund i den dagliga städningen.

God arbetsmiljö till låg kostnad

Den dammbindande funktionen i AWAB Betongsystem skapar en god arbetsmiljö för alla som vistas på betonggolvet. Systemet är dessutom ett mycket kostnadseffektivt alternativ till andra behandlingsmetoder. Den dagliga skötseln är enkel och du får ett tåligt golv som inte kräver dyra och tidsödande omslipningar eller ommålningar.

Diamantslipning

Vi utför diamantslipning av betonggolv. Ett utmärkt sätt att få bort cementhud, avflagnande gammal färg, mattludd och limrester. Diamantslip / Polering i flera steg efter kundens önskemål och behov.