Våra tjänster

Vi hjälper er med Industrigolv, Offentlig miljö, Dammbinding

Industrigolv & Offentlig miljö

Golvbehandlingar av högsta kvalitet

Epoxi

Vid val av golv till industrin måste hänsyn tas till vad som produceras i lokalerna. Det kan innebära särskilda krav på hygien, slitstyrka eller antistatiska beläggningar.

Läs mer

Linjemålning

AWAB Industrigolv utför linjemålning för lastzoner, utrymningsvägar, truckpassager m.m. Våra kunder väljer själva vilka färger de vill ha på sin golvmålning, vi har även ett självlysande alternativ av utrymningslinjer.

Läs mer

Flytspackel

Flytspackel eller avjämningsmassa som det kan heta används för att förstärka och jämna till golv i bostäder, kontor, och industri. Vi anpassar arbetsmetoden för större och mindre ytor samt material efter ert behov.

Läs mer

Injektering

Sprickor i betong orsakar ofta problem. De kan ge minskad hållfasthet i konstruktionen och ge upphov till armeringskorrosion genom karbonatisering och kloridinträngning.

Läs mer

Designgolv

PANDOMO är golvet med personlighet och är ett modernt, hållbart, fogfritt golvsystem och ger alla möjligheter för arkitektur design.

Läs mer

Specialgolv

Industrier ställer höga krav på golvmiljön. Cemflex, livsmedelindustri, kemisk industri, data-/elektronikindustri, läkemedelsindustri.

Läs mer

Dammbindning

Gör ditt betonggolv dammfritt och lättskött

Betongförstärkning

Beläggningen är tålig och är idealisk för krävande miljöer, för offentliga och kommersiella områden såväl som i bostäder.

Läs mer

Diamantslipning

Vi utför diamantslipning av betonggolv. Ett utmärkt sätt att få bort cementhud, avflagnande gammal färg, mattludd och limrester. Diamantslip / Polering i flera steg efter kundens önskemål och behov.

Läs mer